Stockholmsmässan 2017 & My Dog 2018

För första gången hade American Hairless Terrier och Rat Terrier möjlighet att delta på Stockholmsmässan - 9 AHT deltog. Vi kunde glädjas åt att tre pälsade AHT deltog. De pälsade förtjänar större uppmärksamhet! Titlarna SE JV-17 samt SE V-17 erövrades av Deadly-Desoto äg. Jörgen och Karin Lunqvistsom också knep BIR.  Kullsystern Magic-Mimmi äg. Steffi & Andreas Tjerberg blev BIM och tillika SE JV-17 samt SE V-17.

För första gången visades också en uppfödargrupp i Stockholm - kennel Disabelles tävlade med en uppfödargrupp med tre pälsade och en naken AHT och tilldelades HP.

Rasklubben deltog i SvTeKs rasmonter båda dagarna och intresset för den nya rasen ska vi inte klaga på – det var fullt med nyfikna framför montern mest hela tiden. RAHT deltog även i rasparaden på söndagen med tre pälsade och två nakna AHT – naturligtvis var både hundar och handlers uppklädda i amerikanskt tema. På bilden ser vi Team RAHT som deltog i rasparaden.

Till My Dog var 8 AHT anmälda båda dagarna. Deadly-Desoto ”Otto” blev  BIR  båda dagarna. På söndagen blev Ottos mamma DK V-17 Bora Bora von Santer, äg. Ellinor Forsberg, BIM.  Även i Göteborg deltog rasklubben i rasparaden samt i VäTeKs monter.

Etiketter: utställning