Utbildningar

Här läggs de utbildningar som finns tillgängliga för medlemmarna upp. Vid frågor och funderingar kontakta Adam Lenert som är klubbens Utbildningsansvarige.

Distansutbildningar

Köpa valp
Funderar du på att skaffa hund? Förbered dig då på bästa sätt genom att delta i Studiefrämjandets distanskurs! Under fyra veckor går man igenom och diskuterar viktiga frågor som t.ex.:

• Vad är viktigt att tänka på innan valpköpet?
  • Att välja hundras/hundtyp – hur gör man?
  • Hur väljer man uppfödare?
  • Hur undviker jag att bli lurad?
  • Hur ska jag förbereda innan valpen kommer hem?

Nästa kurs startar 2 Maj 2018
Mer information från Studiefrämjandet!

Hundens Beteende
Vill du lära dig mer om hundens beteende? Anmäl dig till Svenska Kennelklubbens distansutbildning som arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.
Anmälan öppnar i Augusti
Mer information från Svenska Kennelklubben!

Uppfödarutbildning
Distansutbildningen är en sammanhängande utbildning som består av fyra övergripande delar med följande ämnen; hunduppfödning, inför valpkullen, valpkullen är här, valparna flyttar. Dessa fyra delar är i sin tur indelade i flera avsnitt. Kursen sträcker sig över 22 veckor och sker helt på distans.
Anmälan öppnar i Augusti
Mer information från Svenska Kennelklubben!

Övriga Studiefrämjandets Utbildningar och Evenemang
Här finner du dessa på Studiefrämjandets sida!