Resultat från Finland

Klubbmedlemmar deltog med fina resultat i UKCs show 7-8/8 i Finland. Toyshop Katarina Jagellonica "Kattis" som ägs av uppfödaren Anders Daniels och Ann-Katrin Johansson - I Show 1 under domare Teri Murphy blev hon Best of Variety och Reserve best female bara 6,5 månader gammal! I show 2 placerades hon som 2a bästa tik i valpklass av Melissa Kidd och i Show 3 placerade Rachael Murphy henne på fjärde plats i valpklassen.

Kennel Toyshop hade också framgångar med Toyshop First Aid "Godis" ägd av Lena-Marie Danielsson och visad av uppfödaren Anders Daniels, som placerade sig som 2a i juniorklass på alla tre utställningarna.

En finskägd värmlänning lyckades också bra - Rubynells Blueberry Muffin "Muffe", som placerade sig som Bästa juniorhane för domare Melissa Kidd!

Även andra svenska hundar gjorde bra ifrån sig! AHTfans Premiere Hera (coated carrier) blev best of Variety och Bästa tik i Show 1 för Teri Murphy. Hera är finskägd. AHTfans hade också med sin Blacksheep AHTfans American Guy "Kyan" som placerade sig 3a i juniorklass - också för Teri Murphy.

Grattis till alla svenskägda/svenskuppfödda hundar och deras ägare/uppfödare!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter