Årsmöte och medlemskonferens 2019

Rättelse om starttiden i kallelsen: Det blir enkelt fika från 09:30, och föreläsning10:00
Uppdaterat tema på Jeanette Lemkes föreläsning: Uppfödning, mentalitet och samarbete

Vi vill få bjuda på något gott till kaffet, och därför ber vi dig anmäla att du tänker komma på årsmötet och berätta om du vill beställa ett lunchpaket eller ej.

Information om årsmöte och medlemskonferens

Datum: 24 mars, 2019

Plats: Hamilton salen, SKK Konferenslokaler med ingång i Konferensentrén.
Adress: Rotebergsvägen 3, Sollentuna
Ni kommer dit med bil via E4:an eller med pendeltåg till Rotebro station, och därefter 10-15 minuters promenad eller buss. Det är ungefär 23 km till både Arlanda och Stockholms central.

Anmälan
Vi vill få bjuda på något gott till kaffet, och därför ber vi er anmäla att ni tänker komma på årsmötet. Länk till anmälningsformulär.

Program:
09:30      Enkelt Välkomstfika
10:00      Föreläsning om BPH och hundars mentalitet. Föreläsare - Jeanett Lemmeke.
               Föreläsningen är kostnadsfri för medlemmar.
12:00      Lunch, fika och prisutdelning Årets Utställningshund
14:00      Årsmöte

Övrig information:

Kallelse
Kallelse med dagordning kommer att mailas längre fram, samt årsmöteshandlingar läggas upp på hemsidan. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 24 februari.

Lunch
Lunchpaket beställs via SKK i förväg och kommer levereras till lokalen. Beställ i samband med anmälan. Ange eventuella matallergier/specialkost.
Pris: 130 kr/lunch om vi är färre än 49 personer, och 110 kr om vi blir fler än 50 personer.
Vi tar emot betalning för luncherna när vi vet hur många vi blev, så då kontaktar vi er som beställt lunch.

Här får hunden vara
Rena fötter och tassar är välkomna in! Hundar får bara röra sig i de gemensamma utrymmena i konferensdelen. Dock blir det blir svårt om alla tar med sig sin hund, men ni som behöver ta med er hund för att kunna närvara ska självklart göra det.

I de allmänna utrymmena finns både böcker och konst som är värdefulla för Svenska Kennelklubben och dess medlemmar. Passa på och titta gärna, men tänk på att det ytterst viktigt att vi alla är försiktiga och rädda om dessa föremål.

Hunden ska ha en egen liggplats, tex en skön bädd eller mjuk pläd och erbjudas vatten under vistelsen. Ta med egen vattenskål. OBS! Hund får inte förvaras i bur
Lek får inte förekomma inomhus. Hundar som stör genom skällande, ylande eller högljutt gnyende får inte vistas i lokalerna.

Om olyckan inträffar?
Städa upp efter hunden. Det finns städmaterial i ett rum i anslutning till konferensdelen. Meddela konferensvärden om det inträffade eller om något saknas.

Utomhus/Rastning
Plocka upp efter hunden och håll hunden kopplad!
Den inhägnade gräsytan (Hundparken) mot motorvägen får användas att släppa hundar för t.ex. lek och träning men är inte tänkt som rastgård. Är Hundparken uthyrd har den som hyr självklart förtur. Är grindarna låsta kan konferensvärden hjälpa till med kod.

Boende i närheten
Hotel Sjövillan, hänvisa till SKKs avtal vid bokning.
Enkelrum 800 kr/natt inkl. frukost
Dubbelrum 850 kr/natt inkl. frukost
Scandic Infra City, ca 7 min med bil från SKKs kontor. Använd SKKs avtal D 306 119 152 vid bokning.
Pris för enkelrum ca 1 000 kr/natt inkl. frukost.

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar,
RAHT styrelse

GDPR information: Personuppgifter som lämnas i anmälan kommer att användas till att upprätta ett enkelt deltagarregister, samt beställa luncher. Registret kommer sedan att strimlas direkt efter Årsmötet.