Bli medlem!

Varför bli medlem? För att stötta rasen och det arbetete som rasklubben gör i samarbete med uppfödarna för att bevara rasen frisk och sund, och sprida kännedom om den. Och det är medlemmarna som gör klubben. Vi jobbar åt er och för er! :)

Svenska Kennelklubben, SKK, administrerar medlemskapet för vår räkning och därför kan betalning av medlemsavgift endast göras via Svenska Kennelklubbens medlemsavdelning.

Självklart samarbetar vi med Sveriges Hundungdom, så ni som är i åldrarna mellan 6-25 år kan söka medlemskap hos oss via dom.

Årsavgifter:
Fullbetalande medlem: 250 kr
Familjemedlem: 100 kr
Medlemskap gäller ett år från inbetalning.

För att bli fullbetalande medlem klicka här. Du kan då betala ditt medlemskap direkt via webben och få ditt medlemskort via e-post.

För att bli familjemedlem klicka här.  Du kan då betala ditt medlemskap via webben och få ditt medlemskort via e-post.

Om du inte använder en Internetbank, vill göra en adressändring eller avsluta medlemskap klicka här.

Gåvo-/Valpköparmedlemskap

Uppfödare som är medlem kan ge valpköpare/fodervärd ett medlemskap i direkt anslutning till överlåtelsen. Möjligheten att ge bort ett medlemsskap gäller så länge valpen är under 9 månader. Medlemskap kan även ges till fodervärd vid överlåtelse av importerad valp/vuxen hund. Gåvo-/valpköparmedlemsskap kan endast ges till köpare som inte redan är medlem.
Uppfödare:  Anmäl valpköparmedlemsskap HÄR.  Avgiften för gåvo-/valpköparmedlemskap är 100 kr.

Kontakta Webmaster: webmaster@raht.se